Sanna Fridh

Det jag söker är den sanna friden. Har levt alldeles för länge i motsatsen och det har straffat sig. Jag tycker om tystnad, vågor som slår, vindens sus i träden och fåglarnas sång. Det ger mig ro.
Helst av allt vill jag bli ett klokt orakel. För vore jag full av visdom skulle jag alltid ha goda råd och hjälp att ge dem jag har runt omkring mig. Visst har jag blivit klokare med åren, men till oraklet har jag långt kvar.

Annonser

5 Responses to Sanna Fridh

 1. Annki Persson skriver:

  Hej Sanna!
  Jag är en blivande häxa och hoppas innerligt att du har lust att dela med dig lite av dina häftiga recept. Jag har precis fått hyra ett underbart hus på landet med min pojkvän. Efter att ha bott mitt i stan en tid, och rest runt i Australien och bott i bilen 1,5 år vill vi nu bara bo i naturen. Jag är speciellt intresserad av brännäslor för tillfället. Igår gjorde jag både nässelpaj, nässelsoppa, nässelte och nässelbröd, ha ha. Men nu får jag nog lugna mig så att jag inte får en överdos.
  Så jag skulle vilja fråga dig om du vill ge mig ditt recept på nässelolja och nässelsalva.
  Helst av allt skulle jag vilja ta del av ALLA dina recept om du inte har någonting emot att sprida din fina kunskap. Men jag kan också förstå om de är hemliga. Det är ju många häxors recept.
  Tack på förhand! MVH Annki i Göteborg

  • sannafridh skriver:

   Hej Annki!
   Visst ska du få recepten på nässelolja och nässelsalva. Jag ska plocka fram dem så fort jag får tid och lägga ut dem på bloggen.

 2. vad jag letade efter, tack

 3. Rolf Johansson skriver:

  Här kommer det ett av det bästa jag vet med nässlor ! . jag har i många år lidit av axelvärk, ryggvärk, mm. till jag läste om läkare i england, som lät folk som hade ont i sina handleder prova nässlor mot värken, det gav så bra resultat att 70 procent fortsatte behandligen. så jag beslöt att prova på mitt onda, att med färska nässlor slå lite lett på det onda och de stela områdena, resultatet var efter tre gånger att de onda försvunnit med över helften. metod : gnida heller slå lite lett i 30 sekunder på det öma stället. för att lindra bränässlans brännande kan man ta groblad, el. citron o gnida på det aktuella stället. Ps. har mer att säga om nässlan ,Osa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: